| Autor |
Info Kalendarium |
Admin Użytkownik
|
| Dodane dnia 05/05/2006 13:08 |
|
|
Witam serdecznie w nowym dziale KALENDARIUM.
Powstał on ponieważ wielu z Was przysyła do nas zapytania w sprawie imprez które sie mają odbyć. Dlatego doszedłem do wniosku ze taki dział jest jak najbardziej wskazany i potrzebny.
Dział ten będzie powstawał głownie i wyłącznie z Waszą pomocą. To Wy wiecie gdzie, kiedy i co sie ma odbywać. Dlatedo proponuję poniższą formę:
TEMAT: [miesiąc] Tytuł imprezy - data
np. [Lipiec] Bitwa pod Grunwaldem - 14-16.07.06.
W treśi listu proszę o podanie pełnych informacji związanych z imprezą lub jeżeli takowych nie ma to link do strony.
To pozwoli moderatorowi na zebranie tego w całość i umieszczenia tego na stronie.
Nie chciałbym tu znaleść postów np. a ja nie lubię tej imprezy, czy ktoś sie wybiera, a ja mam zdjęcia itp. do wymiany takowych informacji są inne działy. A jak nie to będe kasować posty i polecą kolejne ostrzeżenia.
Zatem pozdrawiam i zapraszam do wpisów |
|
| Autor |
RE: Spis imprez 2006 |
Boldgrim Użytkownik
Ostrzeżeń:1
|
| Dodane dnia 05/05/2006 14:57 |
|
|
To jest link do FREHA gdzie jest aktualny spis imprez na 2006 rok. Myśle, że to wystarczy po co osobne posty jesli mamy gotowy wykaz... no chyba, że ktoś znajdzie jakąś imprezę której nie ma na liście to ok.
http://www.freha.pl/viewtopic.php?t=9274
pozdrawiam
"A niewprawną puścisz dłonią, w pysk odbije stali siła, tak się naucz robić bronią, by naturą swą służyła..." - J.K. |
|
| Autor |
RE: Info Kalendarium |
^Czarny Rycerz Administrator
|
| Dodane dnia 05/05/2006 15:33 |
|
|
Tak Boldgrimie...ale nie wszyscy zaglądają na frehe...a GR jest dla początkujących...no więc moze i sie oplaca zrobic cos takiego....
Fortuna sprzyja odważnym... |
|
| Autor |
Boldgrim Użytkownik
|
| Dodane dnia 05/05/2006 15:50 |
|
|
Przepraszam za offtop ale każdy kto wszedł na ten temat zauważy mój bezpośredni link do frehy. jezeli jest taka wola oczywiście można zrobić jeszcze kolejne kalendarium, przecież każdy ma wolną ręke, jednak po co komplikować jeśli wszystko jest w zasięgu ręki?
Pozdrawiam
"A niewprawną puścisz dłonią, w pysk odbije stali siła, tak się naucz robić bronią, by naturą swą służyła..." - J.K. |
|
| Autor |
wojownik Użytkownik
Ostrzeżeń:2
|
| Dodane dnia 05/05/2006 21:13 |
|
|
ale Boldgrimie np. ja Mieszkam w Krakowie i jak bedzie jakas impreza lub pokaz to wtedy bede mogl ja tu zamiescic no bo co z tego ze na freha jest juz gotowy a jak beda np. nowe inscienizacje bitwy pokazy czy cos innego to co na freha jest gotowe i watpie czy beda dopisywac bo tu przecierz chodzi o to ze sa datowane i nie datowane Pozdrawiam Wojownik
Krakowskie Bractwo wojów Słowiańskich |
|
| Autor |
Boldgrim Użytkownik
|
| Dodane dnia 05/05/2006 21:57 |
|
|
Ano drogi wojowniku dlatego też napisałem w poprzednim poście "(...)no chyba, że ktoś znajdzie jakąś imprezę której nie ma na liście to ok.
". To się dogadaliśmy chyba jak ktoś będzie miał jakąś fajną impreze której nie ma na freszce to jak najbardziej powninien zamieścić, dlatego też zostawmy już temat czy lepiej tak czy inaczej, bo zaśmiecamy temat( wiem wiem moja wina ).
Pozdrawiam
|
| Autor |
wojownik Użytkownik
Ostrzeżeń:2
|
| Dodane dnia 08/05/2006 12:15 |
|
|
oki sory rozpedzilem sie z pisainme tego postu prosze admina albo moderatora o zamkniecie tego tematu
Od Admina: takie informacje możesz podesłać na PW lub samemu usunąć swój list
Krakowskie Bractwo wojów Słowiańskich
Edytowane przez Admin dnia 08/05/2006 12:57 |
|
| Autor |
misiek Użytkownik
|
| Dodane dnia 14/08/2006 19:14 |
|
|
a kiedy jest Łęczyca????
|
|
| Autor |
Szerszen01 Użytkownik
|
| Dodane dnia 14/08/2006 20:48 |
|
|
Sława!!
Do misiek (czyżby ten sam co był u nas na zamku Ciechanowskim?? )- [Sierpień] IX Wielki Turniej Rycerski w Łęczycy - 26-27.08.06
"Męstwo hartuje się ranami! "
Edytowane przez Szerszen01 dnia 14/08/2006 20:49 |
|
| Autor |
misiek Użytkownik
|
| Dodane dnia 14/08/2006 21:19 |
|
|
niestety nie byłem na zamku Ciechanowskim (żałuje)
Dzięki . |
|
| Autor |
Andzia herbu Gryf Użytkownik
|
| Dodane dnia 15/08/2006 10:23 |
|
|
a kto sie wybiera do Byczyny?
...be somebody being yourself... |
|
| Autor |
Szerszen01 Użytkownik
|
| Dodane dnia 15/08/2006 10:41 |
|
|
Ja jedyne gdzie się wybiore to do Liwu 19-20 sierpnia, a tak to już siedze w domu do końca wakacji 
"Męstwo hartuje się ranami! " |
|