| Autor |
Prośba o muzyke do tancow |
Zel Użytkownik
|
| Dodane dnia 23/04/2007 00:21 |
|
|
Czesc, czesc, czesc Ogolnie to rycerstwem przestalem sie interesowac odkad przestalo istniec moje bractwo (trzy lata dobre). Ale kurde, zawsze mi mowili, ze najlepiej z chlopow mi tanczenie wychodzilo I ostatnio za sprawa malego wydarzenia chcialem sobie odswiezyc pamiec i troche potanczyc, ale do tego trzeba muzyki. Tutaj jakby mogl ktos wruzcic, niestety posiadam nazwy, ktore niektorym moga nic nie mowic, no ale... jakbys ktos mogl ewentualnie zapostowac to na freha, bo mi wyskakuje error 403 nie wiedziec czemu ;/
Taniec diabła
Słoma (to sam znalazlem jakby ktos chcial Mike Oldfield - Portsmouth)
Praczki (Brandle de Lavandiers chyba)
trzy rodzaje reelow, jeden byl cos w stylu riverdance albo river reel. Nie wiem, wy moze bedziecie wiedziec o co loto 
no i niesmiertelny fryz (to co szlo sie jakby po kwadracie, o ile dobrze kojarze)
dziekuje i pozdrawiam  |
|
| Autor |
RE: Prośba o muzyke do tancow |
^Czarny Rycerz Administrator
|
| Dodane dnia 23/04/2007 06:51 |
|
|
http://tirannon.tky.hut.fi/dance/sca_mp3/ zawsze było d=tu dużo branli, ale coś nie działa..
http://www.warownia.pl/D-Bibl/Spisbib.htm tu też może coś znajdziesz
Pozdro
Fortuna sprzyja odważnym... |
|
| Autor |
Mahatma Użytkownik
|
| Dodane dnia 24/04/2007 20:55 |
|
|
|
Tutaj jakby mogl ktos wruzcic, niestety posiadam nazwy, ktore niektorym moga nic nie mowic, no ale... jakbys ktos mogl ewentualnie zapostowac to na freha, bo mi wyskakuje error 403 nie wiedziec czemu ;/
Ktoś wie w ogóle co sie stało z frehą? Bo nikomu chyba nie działa... |
|
| Autor |
^Czarny Rycerz Administrator
|
| Dodane dnia 25/04/2007 07:08 |
|
|
Oj...Serwer im padł.. Znowu.. ALe pewnie to naprawią w najbliższym czasie.
Pozdro
Fortuna sprzyja odważnym... |
|
| Autor |
mp86 Użytkownik
|
| Dodane dnia 25/04/2007 12:09 |
|
|
jestem w stanie przesłać parę utworów na maila. Chwilowo od ręki mogę przesłać słomę, a jak będę miał, to zaoferuję pozostałe, piszcie tylko na forum.
Pozdrawiam
Mateusz z Lipowej
|
|
| Autor |
Maharet Użytkownik
|
| Dodane dnia 01/08/2007 13:25 |
|
|
Poszukuje muzyki do tanca Orlando.. Bede bardzo wdzeczna jesli ktos mi poda tytul badz wysle piosenke na maila Z gory dziekuje 
[email protected] |
|